Garanție

Certificatul de garanție este valabil pe o perioadă de 90 de zile.
Toate produsele Karmina Estela handmade sunt lucrate integral manual iar acest certificat de garanție se acordã pentru calitatea MANOPEREI asupra a tot ceea ce înseamnă piele naturală, NU pentru calitatea diferitelor imagini, nume, inițiale ale numelor sau texte transmise de către client pentru a fi imprimate pe piele, întrucât acest serviciu este externalizat, și nici pentru accesorii decorative oferite de către client pentru a fi aplicate pe articolul comandat.
Garanția reprezintă certitudinea calității manufacturării produselor realizate și comercializate de către Karmina Estela Handmade și se aplică oricărui produs achiziționat direct prin site-ul  Karmina Estela Handmade.
Drepturile cumpărătorului sunt asigurate în conformitate cu Legea 449/2003 actualizată în 2008, privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora, Legea296/2004, republicată in 2008, privind codul consumului, Ordonanta r. 21/1992 actualizată în 2008, privind protecția cumpărătorilor și Ordinul n. 72/11.03.2010, privind măsurile de informare a consumatorilor.
Păstrați factura pentru eventualele reclamații de calitate a manoperei care pot fi adresate producătorului în perioada de garanție. Dar dacă pierdeți factura e suficient să ne comunicați numele și adresa din comandă și pe baza lor vă garantăm rezolvarea problemei specifice.
Modalitatea prin care se asigură consumatorului garanția este repararea sau înlocuirea produsului dacă acesta nu poate fi reparat; dacă aceste lucruri nu sunt posibile se va restitui contravaloarea articolului comandat. Termenul de garanție este de 90 de zile de la data livrării produsului și acoperă deficiențele în orice condiții, nu doar cele imputabile producătorului. Garanția va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării.
.
.
GARANȚIE 250% (vezi politica de Anulare)
In condițiile respectării instrucțiunilor de întreținere, produsul prezintă parametrii de calitate și performanțe normale la care consumatorul se poate aștepta in mod rezonabil, date fiind natura și scopul pentru care a fost realizat produsul. Gențile și poșetele lucrate și comercializate de către Karmina Estela Handmade sunt concepute ca accesorii de modă. Greutatea admisă pentru poșete este de până la 1 kg, pentru plicuri până la 300 g iar pentru genți de până la 3 kg. Pentru o utilizare îndelungată și în cele mai bune condiții respectați instrucțiunile de întreținere atașate prezentului certificat.

Condițiile în care garanția devine inaplicabilă sau nulă:

– deteriorări ale produsului în urma unor calamități (foc, cutremur, inundație, trăsnet etc.), accidente consecvente sau întâmplătoare;
– tăierea aței de la cusături;
– deteriorări rezultate în urma arsurilor de țigară;
– defecte produse de depozitarea in conditii improprii (temperatură și umiditate excesivă, șocuri termice – variații de tip cald/ rece, imersare etc.);
– defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului și/ sau în condiții improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost proiectat;
– intervenția, repararea sau modificarea facută de persoane neautorizate;
– deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de șocuri mecanice (rupere, agățare, lovire, zgâriere etc.), animale de companie, rozătoare și alți dăunători;
întreținere defectuoasă (curățarea folosind metode sau produse neadecvate);
Indiferent de cauza care determină invocarea Garanției, notificați-ne aspectul concret sesizat iar Karmina Estela handmade garantează implicarea maximă cu costuri minime pentru remedierea produsului/produselor.
Sesizarea poate fi făcută la adresa contact@karmina-estela.ro ,telefonic sau pe whatsapp la numărul +400757598132.

Mod de întreținere:

Nu expuneți la soare perioadă indelungată articolele din piele. Asigurați-vă că păstrați articolele din piele naturală în locuri ferite de razele directe ale soarelui.
– Articolele sunt confecționate din piei naturale , întreținerea acestora făcându-se prin ștergerea lor periodică de praf cu un material moale, iar petele de grăsime sau alte impurități se îndepărtează cu un material înmuiat într-o soluție apoasă de detergent. Nu se vor folosi diluanți sau substanțe acide.
– Dacă produsul achiziționat are căptușeală din polyester, pentru curățare nu se introduce în mașina de spălat și nici nu se spală direct.
– Articolele confecționate din piele tip nabuc, iuft, buffo, șpalt (velur) se pot curăța prin ștergerea cu o radieră, crep natural sau bureți uscați și curați.
– Articolele din piele de culoare deschisă (alb, bej, galben, gri, etc.) se vor feri de contactul cu ruj, indigo, t de tipar, pix, piele de culoare închisă etc., evitând astfel riscul pătării.
– Articolele din piele, dacă nu se folosesc un timp mai îndelungat NU se vor păstra în pungi de nailon ci în săculeți textili, ferite de soare, praf, surse de căldură.
– Expunerea prelungită la soare sau la o altă sursă puternică de căldură va duce la decolorarea articolelor din piele.
– Expunerea prelungită la umiditate va favoriza apariția mucegaiului pe articolele din piele.
– Condiția esențială pentru un tratament adecvat de ingrijire a pielli naturale este curățarea cu un material moale și uscat. Produsul se va depozita în încăperi uscate și aerisite.
Toate tratamentele pentru îngrijirea articolelor din piele naturală trebuie efectuate cu multă precauție. Înainte de aplicarea pe întreaga suprafață, orice produs de întreținere se va testa pe o suprafață mică într-o zonă mai puțin vizibilă.
Factorii de mediu pot deteriora ireversibil pielea. Uscarea se va face lent la temperatura camerei, departe de orice sursă de căldură.
– Pentru curățtarea petelor uscate de murdărie se va evita udarea pielii în profunzime!
SERVICII SUPLIMENTARE pentru client:
.
.
Clienții au asigurată o polish-are gratuită pentru produsele achiziționate de pe site-ul karmina-estela.ro, indiferent de produs și de data achiziției. În acest sens, livrarea produsului de la și către beneficiar se va face pe cheltuiala clientului.

Declaraţie de conformitate:

Prin prezenta,  Manea Carmina Estela I.I. cu sediul în Sebiș, Str. Berzei, nr. 10, jud. Arad, înregistrată la Reg. Comerţului Bucureşti sub numărul F2/555/2018 și având CUI : 39318051, garantăm şi declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor Art. 4 din Hotărârea de Guvern Nr. 1022/2002, privind regimul produselor şi serviciilor care pot pune în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii şi protecţia mediului, că produsele noastre nu pun în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu normativele în vigoare.