Updatează luciul

În articolul acesta vreau să-ți dau un pont care sigur îți va prinde bine. Mai mult ca sigur că ai și tu p’acasă accesorii din piele naturală ( curele, poșete, portofele etc.) care în timp și-au pierdut luciul și acel aspect fresh și frumos al pielii. Dacă nu te lasă inima să dai banii pe soluțiile speciale din comerț care nu-s foarte ieftine și pe deasupra se mai și termină repede, îți zic cum să le reîmprospătezi aspectul. Numa’ fii cu băgare de seamă la detalii.

Ceară de albine + ulei de măsline = emulsia care face minuni.

Îți dau niște cantități orientative: 40 g ceară răzuită amestecată cu 60 ml ulei de măsline se topește în bain-marie. Când ceara e topită complet se ia de pe aburi și se dă la congelator 15 minute. (Cantitatea fiind mică, aburii formați nu vor afecta congelatorul). Emulsia nu va fi moale sau cremoasă, nu-ți fă idei.

După ce o scoți de la rece iei un material cu textură moale și fină, îl freci bine de emulsia obținută și prin mișcări circulare întinzi compoziția pe suprafața de piele care necesită refresh. Lași să stea așa vreo 5-10 minute ca să intre în piele după care lustruiești cu un material curat care să aibă aceeași textură.

Polish-ul lichid incolor pentru încălțăminte de la W5.

Pur și simplu îl aplici pe tot ce înseamnă piele naturală. Aștepți obligatoriu 3 minute ca să intre în piele și apoi GATA. Soluția asta nu mai necesită lustruire. După uscare suprafața rămâne lucioasă din start.

Atenție! Alege varianta incoloră, astfel poți s-o aplici pe orice culoare.

*Articolul ăsta nu are fițe cu drepturi de autor. Poți să-l distribui și altora cărora sigur le va fi de ajutor.

Accesorii din piele naturală

Produse unicate lucrate manual